Bergenboulevard 62, 3825 AA Amersfoort 06 - 36181225 info@hrmworks4u.nl

Klanten over mij

Klanten over HRM Works4U

Klanten over HRM Works4U

De mening van mijn klanten is erg belangrijk voor mij. Daarom hoor ik graag wat u goed vond aan mijn dienstverlening, maar ook wat ik eventueel kan verbeteren. Na iedere opdracht vraag ik de klant hoe zij mijn dienstverlening hebben ervaren. Lees hieronder wat klanten van HRM Works4U / Marlou Werkmeester vinden.

Reviews

Door Joyce Brons, eigenaar Keistad Bewind & Mentorschap – Oktober 2018

De samenwerking met Marlou verloopt erg prettig. Ze reageert snel op vragen en zoekt zaken grondig uit.

Opdracht: Oprichten loonadministratie, adviseren over wet- en regelgeving bij aannemen van personeel, opstellen van arbeidsovereenkomst en maken van arbobeleid en RI&E.

Door Jolanda van Straalen, eigenaar Buscampers4U – April 2018

In een korte periode wilden wij een website hebben voor ons buscamperverhuurbedrijf. In eerste instantie waren wij er nog niet helemaal over uit wat de naam van ons bedrijf zou worden. Marlou heeft ons daarin geholpen met o.a. het meedenken over de naam, het logo en de folder. Toen de naam eenmaal bekend was heeft Marlou ons ontzettend snel en correct de website buscampers4u.nl aangeleverd. De communicatie met Marlou verliep erg prettig. Bij het aanleveren van tekst materiaal hielp Marlou met het corrigeren van schrijf- en taalfouten. Zij verbeterde de tekst op een zodanige manier dat je eigen identiteit erin terug te vinden is. Wij willen dan ook elke starter HRM Works4U aanbevelen. En heb je al een site maar wil je deze vernieuwen dan is HRM Works4U ook een goed adres. Hartelijk dank voor de goede samenwerking. 

Door collega’s van Nidos – Mei 2017

Als collega’s van Nidos gaan wij Marlou vreselijk missen. Zij was 5 jaar lang een leuke, fijne en gezellige collega voor ons. Eigenschappen die bij Marlou passen zijn; Energiek, Professioneel, Geduldig, Enthousiast, Kundig, Betrokken en Zorgvuldig. Heel erg bedankt voor al jouw gezelligheid! Groetjes van ons allemaal.

Door Roel de Hoop, Hoofd HR-SSC Servex B.V. – Januari 2012

De werkzaamheden werden door Marlou met de juiste instelling op het gebied van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid uitgevoerd. Als collega hebben we Marlou leren kennen als plezierig en vriendelijk in de omgang. Met name haar leergierige en ambitieuze houding in combinatie met haar enthousiaste manier van werken hebben bijgedragen aan het vorm geven van een effectief team. Marlou, bedankt voor je inzet en ik wens je veel succes in je verdere carrière.