Bergenboulevard 62, 3825 AA Amersfoort 06 - 36181225 info@hrmworks4u.nl

Over HRM Works4U

HRM Works4U is een jonge onderneming die opgericht is door Marlou Werkmeester. Zij richt zich op Interim HR Advies, het ondersteunen bij het uitvoeren van verplichtingen in de Arbowet en is inzetbaar als Externe Vertrouwenspersoon.

Over HRM Works4U

Interim HR Adviseur

Als uw adviseur kan ik u ondersteunen bij alles wat te maken heeft met personeel. U kunt hierbij onder andere denken aan in-, door-, en uitstroom van personeel, het opstellen van procedures, protocollen en richtlijnen, verplichtingen rondom de arbowetgeving of de inrichting van een OR of personeelsvertegenwoordiging. Voor meer informatie verwijs ik u naar de pagina ‘Interim HR Advies‘.

Heeft u niet de mogelijkheid om een HR Adviseur vast in dienst te nemen? Of gaat het om tijdelijke ondersteuning tijdens langdurige ziekte, vakantieperiodes, zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof? Neem gerust contact met mij op. Dan bespreken wij de mogelijkheden en wat ik wellicht voor u kan betekenen.

Vertrouwenspersoon

Vanuit de Arbowet bent u als werkgever verplicht aandacht te besteden aan psychosociale arbeidsbelasting (PSA) ofwel vormen van ongewenst gedrag onder uw medewerkers. Als gecertificeerde vertrouwenspersoon kan ik u helpen om aan uw verplichtingen te voldoen op het gebied van het voorkomen of oplossen van ongewenst gedrag op de werkvloer. Op de pagina ‘Vertrouwenspersoon‘ leest u meer over mijn inzet als externe vertrouwenspersoon.

Eerste indruk

Benieuwd naar klanten ervaringen? Zie de pagina ‘Klanten over mij‘ voor reviews.

Wilt u meer over mijn achtergrond weten? Dan verwijs ik u door naar de pagina ‘Wie is Marlou‘ of zie mijn CV.